ORDU / ALTINORDU - Mehmet Akif İnan Ortaokulu

İlhan UĞUR - Türkçe Öğretmeni

08/12/1970 Giresun-Keşap doğumluyum. İlkokulu Giresun Karabulduk Şehit Ömer ÖZTÜRK İlkokulu´nda, ortaokulu Karabulduk Ortaokulu´nda, liseyi ise Keşap Lisesi´nde okudum. Ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü kazandım. Üniversiteyi bitirdikten sonra 18/02/1994 tarihinde ilk görev yerim olan Gaziantep-Oğuzeli-Çaybeyi Kızıldağ mezrası İlkokulu´na atandım. Burada 4 yıl çalıştıktan sonra, 1999-2010 yılları arasında Ordu-Kumru Aşağıdamlalı İlköğretim Okulu´nda, 2010-2014 yılları arasında da Kumru İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptım. 2014 yılında ise Mehmet Akif İNAN Ortaokulu´na atandım. Halen burada çalışmaktayım.